MUĞLA / KÖYCEĞİZ - Zeytinalanı Şeyh Ortaokulu

Zeytinalanı Şeyh Ortaokulu

ZEYTİNALANI MAH. AZİZİYE1 SK. NO: 13 KÖYCEĞİZ / MUĞLA
Vizyon
Bu misyonumuz gerçekleştirmek üzere inandığımız ilkelerimiz şunlardır. Bu ilkelerimiz ; bizi, öğrencilerimizi ve okulumuzun içinde bulunduğu toplumu yönlendirecektir. Öğrencilerimizin öğrenmesi öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliğimizdir. Bize göre öğrenemeyecek öğrenci yoktur
Misyon
Bizler Zeytinalanı Şeyh OrtaOkulu olarak bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat vermek istiyoruz. Onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına yanıt verebilecek becerilerle donatarak bir üst öğrenim kurumuna hazır olmalarını sağlamak istiyoruz.
Derslerin başlama saati 8.40´tır. Bitiş saati 15.30´dur.
Her 10 dakikaya bir otobüs veya minibüs vardır.
Okulun servisi yoktur.
Yerleşim Yeri
Okul Muğla-Fethiye-Antalya karayolu üzerindedir. Ulaşım problemi yoktur. Yollar her zaman açık ve düzgündür. Okul çevresinde bina yerleşimleri seyrektir. Yeşil alan sayısı oldukça fazladır.
İl merkezi olan MUĞLA´ya 60 km, İlçe merkezi KÖYCEĞİZ´e 4 km.´dir.