MUĞLA / KÖYCEĞİZ - Zeytinalanı Şeyh Ortaokulu

Dönem Sonu Faaliyet Haftası

Kas

10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyorum.

Kas

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı okul aile birliği toplantısı yapıldı. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Okul Aile Birliği başkanlık görevini yürüten  Fadime ERKEN'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Yeni eğitim-öğretim yılı Okul Aile Birliği Başkanı olan velimiz Meltem GÜNDÜZ'e başarılar dileriz.

Kas

Veli ev ziyaretleri kapsamında düzenlenen ilk ziyaretimiz okulumuz 8/A sınıfı öğrencimiz Ege ERKEN ve ailesine oldu. Sınıf rehber öğretmeni  Cenk Çağlar ORUÇ'un planlaması ile gerçekleştirilen ziyarette tüm sınıf arkadaşları ile bir araya gelindi. Değerli velimize, öğrencilerimize, öğretmenimize emekleri ve katılımları için teşekkür ederiz.

Ekm

Mustafa Kemal Atatürk’ün tabiriyle “ilelebet payidar” olacak cumhuriyetin 100. yıl dönümü okulumuz öğrencilerinin, öğretmenlerinin hazırlamış oldukları etkinlikler, gösteriler eşliğinde velilerimizin destek ve katılımları ile coşku içinde kutlanmıştır.

İlköğretim Haftası Kutlamaları

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI